login
Inicia sessió

register
Registra't

No cal que en facis gaire cas

Si no voleu caldo...

Ja és be veritat allò que si no vols caldo, tres tasses (dues segons versions). I justament això és el que els ha passat a l'Ajuntament de Barcelona i al Departament de torn, amb la presència de l'exèrcit espanyol a la propera edició del Saló de l'Ensenyament, qüestionada l'any passat i amb superfície triplicada enguany. Es veu que de res no han servit ni les paraules de Colau, ni la revisió del conveni amb el Saló de la consellera. De res.

Són les coses que passen quan quan la política viu mirant-se només el melic, perquè resulta que qui té la darrera paraula sobre els expositors és Fira de Barcelona, un ens públic però autònom, amb plena capacitat executiva. Així és que o bé les institucions no ens han fet arribar de manera prou convincent les seves idees respecte a la presència de l'exèrcit en un certamen dedicat a l'ensenyament, o bé Fira no ha cregut oportú escoltar-les.

Sigui com sigui, algú s'haurà de menjar les seves declaracions de fa uns mesos. Això sí, tindrà per empassar-se-les tres tasses de ranxo, gentilesa de l'exèrcit espanyol.

Comentaris (0)20-01-2017 06:20:52

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: