login
Inicia sessió

register
Registra't

No cal que en facis gaire cas

La violència que no s'atura

Ahir, 25 de novembre, va ser el dia internaci0nal contra la violència de gènere i, molt lluny de millorar, tot indica que la crisi també mata d'aquesta manera.

Baixen les denúncies per violència de gènere, però continuen les morts. I la raó és que ni la dona pot fugir davant del seu maltractador, ni les administracions hi dediquen els diners que calen. El resultat, més violència, més mort i, sobretot, major assimilació del fenomen, una perillossísima tendència que creix dia a dia, especialment entre els joves que, cada cop més, identifiquen amor amb control.

La crisi, la manca de recursos per ser independent i la desesperació maten, i també al si de les famílies.

Avui, potser el millor és fer silenci per totes aquestes dones assassinades i per totes les que pateixen, amb una perspectiva de violència contínua, o de mort, en una societat que vol presumir de justa, democràtica i civilitzada. Un cop més, paraules buides.

Comentaris (2)25-11-2013 08:47:10

serra_catalana73serra_catalana73 blog, 26-11-2013 11:34:58

està molt bé que s'actuï sobre aquesta problemàtica però ningú parla de la violència a la llar feta pels pares. Amb xantatge emocional, insults, vexacions o tracte degradant cap als fills. Tot el que es considera "violència contra les dones" -violència masclista- a mi em concorda plenament a l'àmbit de la llar.

joanjo blog, 26-11-2013 13:41:02

Ni de la dels fills... més enllà d'algun programa de tele.

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: