per en 11 D'octubre 2014
508 Vistes

Aquesta setmana que anem enllestint, a banda del despropòsit de la gestió de l'ebola, ens ha deixat dues notícies que tenen a veure, entre moltes altres coses, amb banderes, com si la casualitat hagués volgut escriure dos relats gairebé paral.lels (i oposats).

La primera, cronològicament parlant, és la detenció d'un aficionat del Fiatc Joventut, a Saragossa, per dur una estelada.  La segona, l'exhibició sense conseqüències, a València, de banderes nazis i franquistes.

Ja tenim una mostra més que Espanya és diferent.  A tot arreu es persegueix l'exhibició de simbologia nazi, a Espanya es tolera sense cap mirament,  mentre es criminalitza l'estelada.  Serà que a força dir que els independentistes som nazis, ja se n'han perdut les referències històriques?  Serà que els interessa que es perdin, perquè la desmemòria facilita el retorn?

Tema a part són els crits de "Mas, a la cámara de gas" i altres, la inacció policial davant de l'apologia del nazisme i de la violència i la connivència (ni que sigui per omissió) de les primeres autoritats valencianes amb tot plegat.

I diuen que nosaltres som nazis... Quina barra.

Publicat a: Actualitat