login
Inicia sessió

register
Registra't

No cal que en facis gaire cas

La vida com a raó

Què pot fer que gent que es troba de vacances, o que ha acabat el seu torn de feina es mobilitzi sense pensar-s'hi gens i es llenci a una empresa extremadament complicada? La resposta, segurament, hauria de ser "la vida". O més ben dit, la possibilitat de mantenir amb vida un grapat de nens innocents, que necessiten les seves habilitats per tirar endavant.

Això justament, aquest petit o gran miracle que sovint passa desapercebut, és el que es tenir lloc fa uns pocs dies a l'hospital de La Vall d'Hebron, on es van poder fer, de manera simultània, sis transplantaments a cinc nens que no haurien pogut sobreviure gaire més, sense aquestes intervencions. En aquest article hi ha una petita descripció de com va anar tot plegat. Crec que val la pena llegir-lo per entendre que cal molta generositat, sobretot dels donants, i molt compromís, sobretot dels professionals de tota mena, per oferir el millor regal que se li pot fer a una persona greument malalta: més vida.

Segur que algú haurà fet comptes de quant van costar les hores extraordinàries de professionals i instal.lacions. Segur que sí, perquè de misserables sempre n'hi ha. Però tant li fa. O és que es pot posar preu a la vida? Generositat i compromís per damunt de tot. Dues virtuts ben oposades a la mesquinesa de les reduccions pressupostàries en centres que han de poder donar vida. Segur que val la pena fer-hi números, quan del que es tracta és de garantir un futur als més petits? Doncs es veu que encara hi ha algú pensa que sí. Sort que també hi ha qui no ho creu.

Comentaris (0)07-08-2015 08:03:19

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: