login
Inicia sessió

register
Registra't

No cal que en facis gaire cas

Vergonya

L'espectacle ha començat. Els membres de la manada a un pas d'esdevenir estrelles televisives, tant ells com els seus veïns, per obra i gràcia, diuen, de la llibertat d'informació. Realment, és més fàcil pair i justificar una colla de violadors que determinades opinions polítiques.

No trigarem gaire a veure aquests individus voltant de tele en tele explicant la injustícia d'un sistema que els condemna (previ pas per caixa, evidentment), o convertits en protagonistes d'algun que altre programa de qualsevol cadena. Ja se sap, això de l'atractiu mediàtic és com és i cal aprofitar el moment per guanyar una audiència cada cop més disputada. Pel camí, però, anem deixant víctimes cada cop més víctimes -ja no només dels violadors-, i el mínim de dignitat professional que encara se suposa que queda al si de determinats mitjans.

Costa molt entendre i acceptar no només determinades sentències, sinó sobretot determinades actituds i determinades opinions. D'aquí a pocs dies, Pamplona es tornarà a vestir de festa i noves manades tornaran a campar pels carrers i les places. Hi haurà més violacions, a l'empara de la festa i de l'alcohol, i tot serà prou justificable, perquè ja se sap què passa en aquests casos. Fins quan? Potser pels segles dels segles. Però no passa res, tot és ben normal i la joventut ja les té, aquestes coses. Quin fàstic de país.

Comentaris (1)25-06-2018 06:07:29

miquelpubill1936miquelpubill1936 blog, 25-06-2018 12:14:58

un país decadent...

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: