per en 14 Desembre 2013
544 Vistes

Avui, puntual com un cada any, torna La Marató de TV3.  Segurament, el millor exemple del que pot arribar a ser un servei públic, fet des d'una televisió pública.

És realment difícil no sentir-se aclaparat pel nivell de cohesió i de mobilització social que La Marató és capaç de propiciar, tant si es fa en anys de bonança, com en temps de  crisi.  Tant li fa, la gent sempre respon, i cada any més.

Però per a mi, l'autèntic èxit de La Marató és contribuir a fer que el nostre país pugui continuar excel.lint en el terreny de la investigació científica, en una aposta clara per un futur millor, per una vida millor per a tothom, amb la convicció que per fer-lo possible cal un present solidari.  I avui tindrem un bon exemple de tot plegat.

Que aquests diners haurien de sortir de les administracions?  No ho sé.  Potser sí.  Però, en tot cas, en aquest àmbit igual que en tants d'altres.  Sigui com sigui, potser és hora de recordar aquell proverbi llatí que proclama:  si no hi ha vent, rema.  I avui,  remar és trucar.

Cat_01

Publicat a: Actualitat
Sigues el primer a qui li agrada això.
Ness
el núm. hauria de ser gratuït....
15 Desembre 2013
miquel pubill
com cada any,he participat de voluntari telefoniste, com sempre,la gent solidària,meravellosa
15 Desembre 2013