login
Inicia sessió

register
Registra't

No cal que en facis gaire cas

Truca

Avui, puntual com un cada any, torna La Marató de TV3. Segurament, el millor exemple del que pot arribar a ser un servei públic, fet des d'una televisió pública.

És realment difícil no sentir-se aclaparat pel nivell de cohesió i de mobilització social que La Marató és capaç de propiciar, tant si es fa en anys de bonança, com en temps de crisi. Tant li fa, la gent sempre respon, i cada any més.

Però per a mi, l'autèntic èxit de La Marató és contribuir a fer que el nostre país pugui continuar excel.lint en el terreny de la investigació científica, en una aposta clara per un futur millor, per una vida millor per a tothom, amb la convicció que per fer-lo possible cal un present solidari. I avui tindrem un bon exemple de tot plegat.

Que aquests diners haurien de sortir de les administracions? No ho sé. Potser sí. Però, en tot cas, en aquest àmbit igual que en tants d'altres. Sigui com sigui, potser és hora de recordar aquell proverbi llatí que proclama: si no hi ha vent, rema. I avui, remar és trucar.

Cat_01

Comentaris (2)14-12-2013 07:29:33

serra_catalana73serra_catalana73 blog, 15-12-2013 15:24:30

el núm. hauria de ser gratuït....

miquelpugamiquelpuga blog, 15-12-2013 22:09:37

com cada any,he participat de voluntari telefoniste, com sempre,la gent solidària,meravellosa

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: