per en 14 Juny 2015
394 Vistes

Triar no és fàcil.  Decidir una cosa i no una altra és una situació tan quotidiana que sovint ni ens n'adonem, però que pren una especial importància quan hem de decidir entre diferents opcions que afecten el nostre present i condicionen el nostre futur.  En aquest moment, triar és dur, complicat.

Ens passem la vida escollint:  on volem viure, de què volem treballar, què volem estudiar, amb qui volem compartir la vida, on anirem de vacances, què farem per dinar, com ens vestirem, de quin color seran aquells pantalons que hem de comprar, quin programa volem veure... i la decisió no sempre és fàcil.

Però un cop superem el mar de dubtes que precedeix la decisió, arriba la calma.  Arriba el resultat de la tria, i la necessitat de ser-ne conseqüent i de tirar endavant fins a les darreres conseqüències.  Amb  calma, si cal, amb prudència, o inclús amb por, però sempre endavant.  Aleshores, si realment sabem abandonar els dubtes i adonar-nos que ja només tenim una opció -la que hem triat- tot té un altre color i passem a veure només l'arbre, i ja no el bosc.

Triar no és fàcil, però és necessari.  Tampoc no és fàcil ser coherent amb allò que triem, però és vital.  Cal tenir el cap una mica ben moblat per no ofegar-nos entre totes les opcions que acostumem a tenir al davant (i sort n'hi ha que les tenim), però això ja són figues d'un altre paner.

Publicat a: Actualitat
Sigues el primer a qui li agrada això.