login
Inicia sessió

register
Registra't

No cal que en facis gaire cas

Trencant tòpics

No hi ha dubte que estem vivint una situació excepcional. Tan excepcional que propicia situacions inimaginables fa només quatre dies, com aquell que diu. I és que la llista de Junts pel sí per a les eleccions del 27S es una enorme capsa de sorpreses on constantment apreixen noms que tiren per terra dels vells principis de la política tradional i ens situen davant d'un escenari nou i apassionant.

Una de les darreres incorporacions a aquesta llista electoral és el pare Manel, reconegudíssim lluitador pels drets dels més desafavits i amb una trajectòria personal que el situa a les antípodes del concepte de burgesia barcelonina o de dreta política.

Aquesta llista electoral és la que realment ens està dient que ens trobem davant d'unes eleccions diferents, de les quals sortirà un Parlament gens convencional. De fet, no pot ser d'altra manera, perquè el que ens hi juguem no és que guanyi aquest o aquell partit, sinó la capacitat de construir, de vell nou, un país, amb la complicitat de tothom i que, un cop independent i lliure, finalment podrà dibuixar les seves prioritats d'acord amb la ideologia que en el seu moment decidirem tots plegats.

De moment, cau l'argument que la candidatura de Junts pel sí és "la llista d'en Mas" o la de la dreta. Ja hi ha massa gent implicada que res no té a veure amb aquestes qualificacions, però que sap que, ara mateix, el que cal és compartir un projecte i un somni.

Comentaris (0)17-08-2015 06:47:14

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: