per en 24 Gener 2015
474 Vistes

Allò de l'amic invisible, més que un recurs per fer regals de Nadal, o que la fantasia d'algun que altre nen protagonista de determinades pel.lícules va camí de ser una realitat molt més generalitzada del que mai hauríem imaginat.

Com no podia ser d'altra manera, ha aparegut, i amb prou d'èxit, una app que ens genera un amic invisible (i inexistent) a la mida dels nostres gustos, amb qui ens podem comunicar electrònicament.

Més enllà de les relacions virtuals de tota mena, o de la xerrameca constant a través de serveis de missatgeria instantània, ara també podrem tenir una parella inexistent.  I què voleu que us digui, em sembla una mica trist això d'haver-se de buscar un amic que només existeix en la nostra imaginació i a l'altra banda del teclat.  Tot i que ben mirat, no més trist que veure adults fets i drets dedicats en cos i ànima a mascotes virtuals de l'estil del vell Tamagotxi o del modern Pou, comprant seguidors de Twitter, o fent trampes al solitari.

A veure si espavilem una mica, que la riquesa de les relacions humanes de debò mai no l'hauria de poder substituir una màquina.  O potser sí, i només és qüestió de no massa temps?

Publicat a: Actualitat