login
Inicia sessió

register
Registra't

No cal que en facis gaire cas

Nit de Tots Sants

Un cop més, la nit de tots sants. La porta oficial d'una tardor que se'ns tira a sobre amb una paleta esplèndida de colors. Un cop més tornem a allò de sempre: a retrobar-nos al voltant d'una taula, a compartir castanyes, panellets, moniatos i moscatell, i també bromes i rialles (que sempre fan falta) i també a deixar-nos seduir per un paisatge de bruixes i fantasmes, perquè prendre's les pors a broma mai no pot ser mala cosa.

Un cop més hem deixat entrar la tardor a casa, amb el seus color i els seus fruits, Un cop més hem recordat els que no hi són, amb la visió amable que només els anys poden donar a la memòria, i hem brindat per la vida. Així hem volgut celebrar aquesta nit de difunts, ben a prop dels nostres, per no oblidar qui som, d'on venim i, sobretot, que sempre hi ha alguna cosa a celebrar, mentre puguem seguir trobant-nos, amb il.lusions ben noves i amb ulls d'esperança en el futur.

Comentaris (2)01-11-2014 07:39:39

serra_catalana73serra_catalana73 blog, 01-11-2014 14:23:59

jo si hagués d'independitzar-nos ho faria al día de los Muertos, separada Catalunya Morta Espanya -vull dir la unitat que se sustenta el mite-

miquelpugamiquelpuga blog, 02-11-2014 18:00:15

bona aquesta

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: