per en 20 Juliol 2015
434 Vistes

Encetem setmana i, d'alguna manera, retornem a una normalitat que havíem perdut després de dies marcats, informativament parlant, per les eleccions a la presidència del Barça.

Estic d'acord que el Barça és un dels grans referents del país, que hi ha milions de seguidors a complaure, que l'audiència és l'audiència i que els mesos d'estiu no són especialment generosos pel que fa a notícies, però el seguiment que han fet d'aquestes eleccions els diferents mitjans, sobretot els públics, em sembla excessiu, per no dir, directament, immoral.

Hores i hores de programació més pròpies del seguiment electoral que es farà al setembre, que d'unes eleccions d'un club esportiu.  Especials informatius (fregant l'exclusivitat) el dia de les votacions, sondeig d'intenció de vot per tenir una aproximació de resultats en tancar les urnes... En resum, un desplegament de mitjans i una despesa de recursos públics, al meu parer, del tot innecessària i desproporcionada, sobretot en els temps que corren, també a can TV3.

Però el futbol és el futbol, el Barça és el Barça i nosaltres som com som.  A veure si ara ens deixen en pau o si també haurem de patir un seguiment, hora a hora, dels primers cent dies de la nova presidència.  Quin tip.

Publicat a: Actualitat
Sigues el primer a qui li agrada això.