per en 1 Juliol 2014
1,237 Vistes

Que parin bé l'orella tots aquells que encara somien truites en forma de tercera via, d'encaix a Espanya i de solidaritats impossibles:  Maria Dolores de Cospedal ha tancat, absolutament, qualsevol intent de reforma constitucional.

Es pot dir més alt, però no  més clar.  Tan clar com assumir que sense els vots del PP cap reforma no és possible.  Tema tancat, per si algú encara tenia dubtes després que fa quatre dies Montoro ajornés sine die la negociació d'un nou sistema de finançament autonòmic (saltant-se la llei a la torera, dit sigui de passada).  Ni pacte fiscal, ni reforma del model, ni reforma constitucional. Res.

Ara, que vinguin tota la colla de palmeros espanyolistes, amb la seva música i el seu cant de sirenes a proposar pactes, solucions, diàleg...  No hi ha res a fer.  L'alternativa és simple:  o bé esdevenim independents i amos del nostre destí, o bé desapareixem com a societat catalana, engolits per una Espanya cada cop més rància i més recentralitzadora.

Moltes gràcies, doña Maria Dolores, per la seva claredat.  Ara, tot és més fàcil, perquè no hi ha espai per a l'especulació.  Submissió incondicional.  Aquesta és la tercera via.

Publicat a: Actualitat
Ness
ells sempre es neguen al diàleg. Massa escarafalls
2 Juliol 2014