login
Inicia sessió

register
Registra't

No cal que en facis gaire cas

S'ha de tenir molta barra

S'ha de tenir molta barra, molt mala fe o ser un autèntic cretí per dir el que acaba de dir el PP d'Extremadura, imaginem que amb la plena complicitat dels seus amos de Madrid. I és que ara resulta que sí que existeix l'espoli fiscal de Catalunya i que si les nostres aportacions a aquesta estafa a gran escala dita solidaritat interterritorial desapareguessin, Extremadura perdria el 12% dels seus ingressos i tindria molt greus problemes per seguir pagant tota la demagògia dels seus governants.

Ves per on, aquells que fa quatre dies donaven lliçons de bona gestió i de generositat amb el nostre país (no fa gaire mantenien que els seus diners pagaven els nostres capricis), ara clamen perquè no marxem gaire lluny, per tal de poder seguir sent una comunitat subsidiada, a costa nostra.

Molt malament s'han de veure el futur aquests del PP per arribar a aquest punt. Serà que la independència no és tan impossible com diuen? Serà que ja no la veuen tan quimèrica? Potser és l'hora de deixar-se de sacralitzar la constitució i començar a fer números?

Sigui el que sigui, barra i cara dura no els falta. Tot i que, si més no, ara, reconeixen la realitat. I nosaltres ens seguim carregant de raons per marxar ben lluny, i com més aviat millor.

Comentaris (2)14-05-2014 20:52:09

miquelpugamiquelpuga blog, 15-05-2014 19:09:15

tens molta raó

serra_catalana73serra_catalana73 blog, 16-05-2014 21:57:18

com sempre

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: