login
Inicia sessió

register
Registra't

No cal que en facis gaire cas

No tenen vergonya

Era d'esperar. És trist dir-ho, però és cert. L'andanada recentralitzadora del govern espanyol està assolint nivells d'autentica desvergonya. Ja ni intenten dissimular allò que realment volen: tornar a l'estat tot el que sempre ha estat seu (segons ells) i que aquests últims anys havia estat usurpat per les comunitats autònomes. Punt i final al sistema autonòmic, doncs. I de catalunya com a país.

El darrer capítol -fins ara- és l'informe que ha rebut la Generalitat amb el pretext de simplificar les administacions, tot evitant duplicitats. Així, i partint del principi que tot el que pot fer l'estat no ho ha de fer ningú més, ja podeu imaginar què diu. Entre altres perles, demana l'eliminació d'un bon grapat d'organismes nostres: el síndic de greuges, la sindicatura de comptes i molts altres.

La meva pregunta és quan trigaran a proposar l'eliminació del Parlament, del Govern i del president, perquè les seves funcions també les poden exercir, seguint la seva lògica, les institucions estatals.

Ni simplificació, ni estalvi, ni punyetes. Pura i simple involució. Aquest és el futur que ens espera si no marxem aviat. Ni segones vies ni terceres. Tot el que no sigui defensar allò que tant ens ha costat recuperar, serà la desaparició com a poble. I si algú encara té dubtes, que llegeixi les magnífiques, democràtiques i constitucionals propostes del govern Rajoy. I el silenci còmplice del PSOE.

Comentaris (2)03-12-2013 15:39:40

miquelpugamiquelpuga blog, 04-12-2013 21:52:37

no hi ha nom per qualificar-ho

joanjo blog, 05-12-2013 06:21:00

Sí que hi ha nom: franquisme.

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: