login
Inicia sessió

register
Registra't

No cal que en facis gaire cas

Temps de passió

Dies grans de Setmana Santa, finalment. Dies d'introspecció o de descobertes, de retorn als orígens o de viatges al desconegut, de silenci o de festa, de religiositat o de vacances. Dies per a tots els gustos, al capdavall. Sigui com sigui, dies en què la rutina es trenca i tot pot ser diferent, en solitud o en companyia, i que han de servir per recuperar energies per als mesos que han de venir.

Personalment, penso seguir la tradició de fer alguna cosa ben diferent, aquests dies, tot i que poc o res no tindrà a veure amb els usos i costums vinculats a la Setmana Santa. Abaixaré la persiana de la rutina, i d'aquests bloc, per uns quants dies, per retrobar i descobrir sensacions noves que acabin sent aquella mena de resurrecció o il·lusió renovada tan pròpia d'aquesta època.

Avui tanco la paradeta amb una cançó que parla de nits i de complicitats, i que em fa pensar, per contra, en la llum i la blavor d'un cel de primavera que de ben segur trobaré a faltar. Fins d'aquí a uns dies. Passeu bona Pasqua.

Comentaris (0)14-04-2017 07:07:29

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: