login
Inicia sessió

register
Registra't

No cal que en facis gaire cas

Temps d'incerteses

Fas un acte polític, posem per cas al Teatre Nacional de Catalunya, i la Guàrdia Civil l'escorcolla en busca de qui sap què, mentre aquells que ordenen l'actuació s'omplen la boca parlant de llibertat d'expressió, per exemple. Això és el que tenim, i això és tot el que podem esperar. Res més.

Quan qualsevol acte, qualsevol opinió, sistemàticament obtenen per resposta o bé una negativa, o bé, directament, una investigació fora de lloc, aspirar a la convivència és ben bé somiar truites. Altra cosa, però, és saber si estem (estan) disposats a pagar el preu de marxar realment, o si l'actitud seguirà sent la d'aquells coloms que plogui o nevi, es mantenen immòbil al fil de la llum que permet que la casa funcioni, perquè és l'espai que coneixen.

Vivim temps de molts dubtes. Els més optimistes parlen de territoris desconeguts i de futurs sense precedents. Potser tenen raó. I tant de bo que així sigui. De moment, tota la seguretat que tenim és la dels fets que podem avaluar, i els fets són el que són: un assetjament constant, una amenaça constant i una intromissió en el més profund de la nostra intimitat col·lectiva constant. Amb aquests elements mirarem de passar un estiu que no serà com qualsevol altre i amb aquestes peces (amb aquestes incerteses, fins i tot) haurem de construir el demà. O l'ahir, qui ho sap.

Comentaris (0)14-07-2017 06:08:38

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: