login
Inicia sessió

register
Registra't

No cal que en facis gaire cas

Temps de descompte

Els capricis del calendari han fet que enguany, després de Reis, encara tinguem un cap de setmana abans de retornar completament a la feina, a l'escola, o allà on calgui; al capdavall, a la rutina i a la normalitat. Per dir-ho amb un símil futbolístic, avui, diumenge, són els darrers minuts del temps de descompte de les festivitats nadalenques i és hora d'anar tancant-les definitivament i d'encarar aquest nou any que ara sí que de debò comencem.

Tornem a la rutina amb una estranya barreja de mandra i d'il·lusió. Amb la mandra que fa abandonar uns dies diferents, en què el rellotge va a un altre ritme i on són possibles coses que d'aquí a uns dies ens semblaran, potser, un somni. Però també hi ha il·lusió per recuperar el compàs habitual de la nostra vida, amb horaris més rígids i amb obligacions que ens ajuden a ordenar la nostra existència. I entre l'una i l'altra, aquells propòsits públics o amagats que ens vam plantejar ara fa una setmana i el desig de tirar-los endavant amb èxit, sempre i quan la voluntat, la constància i les circumstàncies (seré generós i li deixaré un paper, ni que sigui secundari, a l'atzar) ens acompanyin.

Demà ens posarem a caminar per aquest imprevisible 2017. Molta sort i que els somnis es facin realitat. I si no, que no ens faltin les ganes ni les forces per seguir somiant.

Comentaris (0)08-01-2017 06:35:29

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: