login
Inicia sessió

register
Registra't

No cal que en facis gaire cas

Al sol de tardor

El sol de tardor és aquella mena de sorpresa que cada any ens reserva una meteorologia amant de jugar amb el calendari. Quants cops no hem dit que encara farem la castanyada amb màniga curta? Tot i que encara només som a mijtans d'octubre, la tardor va prenent forma, va esgrogueint el paisatge i ens va deixant les primeres mostres de fresca, així que el sol se'n va, o quan encara no s'hi ha posat.

Tot plegat, si ens hi fixem una mica, ens mostra uns espais canviants, uns colors coneguts però sempre nous, i algun que altre racó que sempre havia estat ignorat i que, no saps ben bé perquè, de cop adquireixen una bellesa sorprenent. És el que tenen els canvis d'estació: que ens mostren una mica diferent allò que ens passa desapercebut durant la rutina de cada dia.

Aprofitar el sol de tardor, i el seu escalf amable, preludi i resistència contra el fred i la boira que vindran, és una invitació a sortir de casa, a gaudir-ne, i a assistir embadalits a totes les sorpreses que trobarem a tocar, si sabem obrir els ulls per veure-les.

I és que de vegades cal una mica de curiositat, de tafaneria i de ganes de veure més enllà del que és evident. Aleshores, les imatges més quotidianes esdevenen sorprenentment màgiques.

2013-10-12 11.00.42

Comentaris (1)13-10-2013 07:22:25

serra_catalana73serra_catalana73 blog, 13-10-2013 14:18:26

la Tardor és la millor estació de l'any.
Totalment d'acord amb tu!!!

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: