per en 23 Març 2014
616 Vistes

Ja estem fets a llegir estudis de les universitats més insospitades del món, descobrint-nos coses que ens fan pensar si no tenen res més a fer o, fent bona la dita, que qui no té feina, el gat pentina.

Però també, de tant en tant, ens arriben els resultats d'algun que altre d'aquests estudis que venen a corroborar alguna cosa que ja intuíem però que sempre va bé que es confirmi des de la perspectiva de la ciència.  Un d'aquests és el que s'ha fet a la Universitat de Budapest i que arriba a la conclusió que humans i gossos processen la informació de manera similar i a les mateixes regions del cervell.  És a dir, que els gossos ens entenen.

Qui que hagi tingut un gos a casa no ha dit mai allò de "sembla que entengui el que li dic".  Doncs ara sabem que sí, que efectivament ens entenen.  Potser és el moment, ni que sigui per contrastar-ho, repetir l'experiment amb determinats polítics sotmesos a determinats estímuls.  Qui sap si no ens emportaríem alguna que altra curiosa sorpresa.

De moment, i ara que sabem que hi ha una cosa que es diu comunicació i que  flueix entre nosaltres i els nostres gossos, ja ens podem quedar més tranquils, conscients que no som bitxos rars, quan pensem que aquest fantàstic animal que sempre tenim a la vora sap com i quan fer-nos companyia.

Publicat a: Actualitat
Ness
suposo que amb els gats passaria quelcom semblant.... per tant, també pateixen i s'ho passen malament quan se'ls maltracta.
23 Març 2014
Imagino que sí. L'estudi parla de gossos, però...
25 Març 2014