per en 12 Març 2014
425 Vistes

No sé si Catalunya serà mai independent d'Espanya, però si així fos (i així ho espero), la independència serà molt més radical que no ens pensàvem.  Preparem-nos per despegar, per abandonar el planeta i per emprendre un viatge a l'infinit i més enllà.

Sempre havia cregut que l'estelada era un símbol d'alguna altra cosa, i ara resulta que és gairebé una profecia.  O això és el que va anunciar, amb la seva clarividència habitual, el ministre d'exteriors (d'espais exteriors, pel que sembla) Margallo, tot afirmant sense immutar-se que una Catalunya independent estaria condemnada a vagar eternament per l'espai sense reconeixement europeu pels segles dels segles (aquí es nota la influència d'altres col.legues de Consell de Ministres, més habituats amb les intervencions divines).

I jo em demano:  si hem de vagar eternament per l'espai, a qui li pot importar Europa?  Quan ets viatger interestel.lar, ja se sap, la terra i tot el que hi viu queda enrere.

Cada dia són més eloqüents les raons per seguir lligats a Espanya (pels segles dels segles).  Eloqüents i divertides, de fet.

No hi ha dubte que un toc d'humor sempre va bé, sobretot en moments transcendentals.  Caldrà demanar que no hi hagi canvis al govern de Madrid, si més no d'aquest visionari galàctic, i que la festa continuï.

Publicat a: Actualitat