login
Inicia sessió

register
Registra't

No cal que en facis gaire cas

Sortir

Sortir, viatjar, a prop o lluny, sempre és un exercici interessant i la possibilitat immensa de fer descobriments que enriqueixin la nostra vida. En el fons, és abandonar una estona, uns dies, la rutina quotidiana, aquella amb què es construeix la nostra zona de confort, on tot és còmode, segur i tranquil, i canviar-la per una experiència que, si tot va bé, no és altra cosa que una nova zona de confort, diferent i seductora, amb altres dinàmiques que les habituals.

Ens agrada viure sensacions noves, anar a llocs desconeguts. Però ens agrada fer-ho sense riscs, sense les incerteses que sempre implica sortir de la nostra closca. Quan aconseguim les dues coses alhora, quan abandonem la quotidianitat però seguim sentint-nos com a casa, a gust amb nosaltres mateixos i amb la nova realitat, l'aventura val la pena, té sentit i es guarda per sempre en algun calaixonet de la memòria.

Sortir del confort per trobar un confort nou i diferent. Una gran experiència que podem viure i sentir, per exemple, amb un viatge, petit o gran, especialment si es fa amb la companyia adequada. Marxo fins dilluns.

Comentaris (0)12-11-2016 06:27:05

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: