login
Inicia sessió

register
Registra't

No cal que en facis gaire cas

Somriu

Ahir, per casualitat, vaig ensopegar amb aquest article de fa pocs dies que parla sobre què diu de cada persona el seu somriure, i em va recordar la importància d'aquesta mig gest, mitja expressió facial tan característic i tan expressiu.

Gairebé pot sonar a tòpic, però somriure embelleix. Un somriure sincer, una rialla franca són el millor complement per a una cara, perquè un d'aquests somriures sempre va acompanyat d'una mirada còmplice i d'una relaxació general de tots els músculs.

En temps complicats com els que vivim, somriure pot ser un excel.lent antídot contra gairebé qualsevol mal, i la millor de les invitacions a compartir la felicitat i les ganes de viure, amb intensitat i il.lusió.

Amb aquesta senzilla reflexió, aprofito per recuperar un tema musical bellíssim que va composar Charles Chaplin fa vuitanta anys i que va haver d'esperar gairebé dues dècades a rebre la lletra que encara es canta avui. Us proposo escoltar una magnífica interpretació de Michael Jackson, amb el desig que ens ajudi a tots plegats a dibuixar un somriure amable i dolç, malgrat totes les dificultats, i a fer aquest diumenge una mica més bonic.

Comentaris (0)17-07-2016 06:51:12

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: