login
Inicia sessió

register
Registra't

No cal que en facis gaire cas

El somni d'una nit d'estiu

Les nits d'estiu són terra propícia per als somnis. Tot s'alenteix, la calor tot ho paralitza i la calma de la nit regala moments de plàcida quietud i de calma. Somiem doncs, sense por, sense límits.

Somiem països impossibles que mai visitarem, o futurs que qui sap si mai seran ralitat; o potser passats deformats per la memòria que tot ho difumina. Somiem que som allò que sempre hauríem volgut ser, perquè ara serà possible; somiem que la llibertat no és un somni, o que la pau i la justícia no s'amaguem, inabastables, més enllà de les estrelles més llunyanes. Somiem que podem ser rics amb les butxaques buides, o que cap entrebanc no ens pot treure el somriure dels llavis ni la il·lusió dels ulls. Somiem que podem jugar a construir castells, de totxana o a l'aire, tant li fa, que seran només nostres i d'aquells que hi vulguem deixar passar. Somiem que la rancúnica i la mala fe s'han desfet enmig de la sorra, i que una onada lenta i implacable se les ha endut per sempre. Somiem que tanquem una i mil portes darrere nostre, perquè n'obrim mil i una més que encara tenim al davant.

Les nits d'estiu conviden a imaginar realitats noves, diferents, màgiques, a cavall entre el desig i la certesa, a mig camí de la terra i del cel que mirem embadalits, o que ens contempla desde la llunyania. Les nits d'estiu són la capsa que guarda les millors sensacions, els grans retrobaments, les paraules a mitja veu i les grans esperances de futur o de present. Només cal deixar-nos seduir i creure que tot és possible, si cap dins de la nostra imaginació. I si no en tenim prou, encara, sempre podem somiar que somiem.

Quin és el teu somni d'una nit d'estiu?

Comentaris (0)05-07-2018 06:32:06

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: