login
Inicia sessió

register
Registra't

No cal que en facis gaire cas

Solidaritat o deute?

No han calgut gaires hores perquè, un cop coneguts els resultats electorals grecs, apareguin dues veus destacades del PP a carregar contra el seu nou govern i, ja posats, a reclamar el pagament dels 26.000 milions d'euros que Espanya va aportar al rescat (deixem-ho així, perquè molt rescatats no se'ls veu) de l'economia grega.

No sé si Esperanza Aguirre i Luis de Guindos aplicarien les mateixes paraules i en el mateix to de cobrador del frac (deixem-ho així, per no utilitzar termes més contundents) per parlar dels diners del Fons de Liquiditat Autonòmica que ha rebut Catalunya. En aquest cas, el préstec (deixem-ho així, encara que només sigui una petita part de retorn del que aquí es recapta) resulta que no és tal, tot i els interessos fins ara, amb els quals s'ha de retornar, sinó que és que Espanya paga allò que Catalunya no sap gestionar i malbarata.

Seguint la lògica del FLA, serien capaços de dir públicament que Espanya paga els deutes de Grècia? Imagino que no. I és que una cosa és la demagògia per a consum intern i una altra la usura. Bé, de fet, potser són exactament el mateix, però segons on, s'han de dir les coses de manera diferent. Aquí és solidaritat i allà deute. Com es nota que aquesta gent del PP té estudis.

Comentaris (0)28-01-2015 06:17:00

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: