login
Inicia sessió

register
Registra't

No cal que en facis gaire cas

El significat de les paraules

M'agradaria molt que determinats líders polítics definissin exactament alguna que altra paraula que fan servir com a bandera. Concretament, i per posar només un exemple, m'agradaria molt que Pedro Sánchez, o qualsevol dels seus acòlits catalans, ja posats, em definís exactament que entenen ells per "federalisme". I m'agradaria molt saber-ho després de les seves darreres declaracions en què deixa clares algunes coses:

- No al dret a decidir. Per allò de la solidaritat, diu.

- No al concert econòmic. El cas basc és un tema històric, afirma.

- Competències blindades en cultura i llengua. També caldria definir "blindatge", ja posats.

- Cap problema perquè el català fos llengua vehicular de les institucions catalanes (no havíem quedat que la llengua estava blindada?).

M'ha arribat a l'ànima això de cap problema perquè el català sigui vehicular a les administracions i institucions catalanes. De l'escola, res de concret, perquè a saber què considera immersió, ni dels mitjans de comunicació, ni del comerç, ni de res, de fet.

Si aquest és el seu concepte de blindatge (cap problema en àmbits institucionals i prou), imagino què entén per "federalisme". Si fa no fa, el mateix que per "estat de les autonomies" els seus amics/rivals, segons quan i segons on, del PP.

Gràcies, senyor Sánchez, però el seu federalisme i les seves amables concessions no m'interessen el més mínim. Personalment, aspiro a alguna cosa més digna. Què tal la independència, si així ho volem? Ah, no, calla, que d'això ja ha dit que ni parlar-ne.

Comentaris (1)23-01-2015 06:29:52

miquelpugamiquelpuga blog, 23-01-2015 18:54:48

tens molta raó

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: