per en 3 Setembre 2018
282 Vistes

Setembre en marxa un altre cop.  A l'horitzó la tornada a la normalitat, a la rutina, a l'escola... i també un seguit de dates assenyalades, durant les quals es veu que ha de passar no sé què.  Tanquem l'estiu, doncs, i Sant Tornem-hi.

Mandra.   Aquesta és la sensació que em produeix, ara com ara, aquesta perspectiva.  Mandra, perquè si com va dir aquell "si sempre fem el mateix, sempre tindrem els mateixos resultats", la cosa apunta a un déjà vu colossal.  Les mateixes idees, les mateixes cares, les mateixes maneres de fer, les mateixes manies, fins i tot, per arribar a on?

Paral·lelament, ganes de canvi.  La necessitat i les ganes de deixar enrere tot això tan vell i tan conegut, d'espolsar la mandra que comporten i de començar de nou, amb projectes i idees renovats, diferents i engrescadors.

Sigui com sigui, per a bé o per a mal, tot apunta que aquestes properes setmanes han d'anar passant coses que condicionaran el futur immediat.  Ja veurem si pot més la mandrosa comoditat de les rutines apreses i ja inútils, o les ganes de canvi i l'obertura mental.

Parlo del país i parlo de tot.  Setembre és un bon moment per posar-ho tot en marxa, ara que la canícula i la paràlisi de l'agost ja han passat, encara que sigui per imperatiu del calendari.

Publicat a: Actualitat
Sigues el primer a qui li agrada això.