login
Inicia sessió

register
Registra't

No cal que en facis gaire cas

setembre

Encara que mig d'amagat, en dijous, ahir va arribar, puntual com sempre, el setembre, ben bé el segon començament d'any, o de curs. De vegades penso que això del calendari no és tan diferent de qualsevol poble, que té una festa major, que és cap d'any, i una festa petita, que ve a ser el mes de setembre. Sigui com sigui, tanquem l'estiu abans d'hora, perquè el termòmetre en nega a canviar, i encarem uns mesos prou intensos, fins a Nadal.

El que sí que hem d'admetre que té el setembre és que permet un retorn a la normalitat lent i progressiu. Ajuda el fet que el curs escolar encara no comenci fins d'aquí a uns dies, cosa que fa que no s'acabin d'encavalcar la tornada al col.le i la síndrome post-vacacional. Per cert, quin invent aquest de la síndrome post-vacacional, si pensem en la quantitat de gent que no haurà fet vacances o que ni les pot somiar perquè no té feina. Coses de la societat burgesa i unificadora en què vivim, on sembla que tot ha de ser igual per a tothom, sigui cert o no.

En qualsevol cas, som aquí, més o menys preparats per entomar tres mesos que ens han de dur fins al desembre i al llarg dels quals han de passar coses de tota mena. Tornem a la rutina entre la mandra i la il.lusió, entre el record encara viu del que deixem enrere, les ganes de retrobar espais i persones, i l'esperança que s'acabin concretant o encetant projectes i propostes nous. Tot plegat dibuixarà el nostre setembre, aquest més estrany, mandrós i suggeridor que ens durà, amb presa o amb parsimònia, segons cadascú, a l'inici de la tardor.

Comentaris (0)02-09-2016 06:21:52

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: