login
Inicia sessió

register
Registra't

No cal que en facis gaire cas

Sense cap vergonya

La indecència del govern del Partit Popular està assolint unes cotes que seran molt difícils de superar en el futur. Ja sabem que menteixen compulsivament, per tal d'adequar la realitat (la seva realitat) al discurs triomfalista amb què volen encarar les futures convocatòries electorals, encara que l'autèntic balanç dels seus anys de govern sigui un escenari de terra cremada, tant a nivell econòmic, com laboral, com democràtic, com cultural.

Però el ministre Montoro, aquest sinistre personatge, ha fet un pas més, tot exigint a Cáritas que deixi de donar xifres de pobresa perquè es veu que molesten a la versió oficialista de la realitat espanyola. Per si algú encara tenia algun dubte, Espanya és un país on la realitat s'amaga o es prohibeix, en pro d'una gran mentida que vol dissimular unes polítiques catastròfiques per al conjunt de la societat. Evidentment, unes polítiques altament positives per al grans cercles de poder afins al PP.

La indecència política està arribant a nivells tan insuportables que em demano si a algú el pot sorprendre que vulguem marxar ben lluny d'aquestes pràctiques, d'aquestes maneres de pensar, i d'aquestes autèntiques declaracions de principis.

Comentaris (2)23-03-2015 05:53:30

miquelpugamiquelpuga blog, 23-03-2015 22:08:09

un fàstic total

serra_catalana73serra_catalana73 blog, 27-03-2015 14:40:14

què esperaves del PP?

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: