login
Inicia sessió

register
Registra't

No cal que en facis gaire cas

Sense foto

Se'ls ha esguerrat la foto. Si el que es pretenia ahir era poder posar a totes les portades la imatge d'un president entrant a declarar davant el jutge, com a imputat d'una colla de suposats delictes, els ha sortit fatal la cosa, perquè el que van obtenir és la imatge de milers de persones, encapçalades per quatre centenars d'alcaldes -elegits democràticament- donant suport a un president orgullós i digne, que assumeix tota la responsabilitat política del 9N.

No els ha sortit bé la jugada. Es pensaven que Mas estaria sol, o gairebé, un cop imputat, i no, no estava sol, ni de bon tros, i així ho va veure tothom arreu del món. I és que diguin el que diguin els missatges oficials, portar davant la justícia un procés democràtic no es pot justificar, de cap de les maneres, embolicant-se en la bandera de la democràcia. Portar un president davant el jutge per posar urnes sense cap valor legal només es pot entendre des del fanatisme, la incompetència i l'absoluta manca de respecte a la justícia i als valors que es diu que es volen preservar. I així ho entendran tots els governs democràtics, els agradi o no.

Ahir els va tornar a sortir tot malament a aquells que no escolten i que només actuen moguts per la ràbia i per la impotència. I és que ahir, la foto del dia va ser la d'una multitud que defensa els seus actes i la seva voluntat i que és al costat de qui va tenir la gosadia de fer realitat una demanda social majoritària; votar per decidir el seu futur.

Com diria el president Mas de Polònia: "Oh! quina mala sort".

Comentaris (0)16-10-2015 06:15:17

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: