login
Inicia sessió

register
Registra't

No cal que en facis gaire cas

Sayonara, baby

Sayonara, baby és una expressió que el cinema ha fet molt popular, perquè apareix quan el terminator bo (permeteu-me ser simplista) destrueix el dolent, a les pel.lícules d'aquesta nissaga. I aquesta és l'exclamació que em va venir al cap ahir quan es va saber que Mariano Rajoy renuncia a intentar formar govern. Però atenció.

En primer lloc, caldrà veure si la resta de forces autoproclamades d'esquerres són capaces d'arribar a un acord. Després caldrà veure quines altres forces s'abstenen per fer el seu candidat president, i a canvi de què. Cal fer uns números infinitament més complexos que els que hem viscut a Catalunya fa quatre dies, i no oblidem que el costum de pactar, a Madrid, no és moneda d'us corrent.

Si finalment l'acord no fos possible, no descartem que reaparegui Rajoy, que de moment guanya temps i desapareix del focus mediàtic, amb alguna proposta sorprenent, o que es convoquin noves eleccions. El temps ho dirà, encara que amb el número dos de la seva vicepresidenta investigat (ara es diu així, perquè no els agrada "imputat") i amb el propi partit també investigat en una perversa ironia, ja que la investigació del partit és possible gràcies a una modificació legal del propi PP, impulsada per l'exministre Gallardón, no sembla el millor escenari per formar cap govern mínimament presentable.

Però insisteixo, el temps dirà; perquè pel que he pogut llegir (el meu nivell japonès és zero absolut), sayonara admet múltiples significats i a més d'un adéu definitiu, també pot indicar un comiat només temporal.

Comentaris (1)23-01-2016 07:42:31

miquelpugamiquelpuga blog, 25-01-2016 12:42:24

millor per sempre...

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: