per en 22 D'octubre 2015
406 Vistes

Crec que al nou govern que es constitueixi (optimisme no em falta) caldria demanar-li, com a primera mesura, canviar el patró de Catalunya.  Tot i que Sant Jordi és ben nostrat, la realitat ens fa sentir cada dia més a prop de Sant Tornem-hi, encara no inscrit al santoral, però ben present a la nostra vida.

Ahir vam tenir un altre motiu per encomanar-nos a la protecció del futur patró.  Nou escorcoll a la seu de Convergència, noves detencions i nou espectacle mediàtic, pel que sembla novament anunciat a determinats mitjans perquè esmolessin plomes i càmeres.  I novament la sensació d'haver viscut ja abans tot plegat.

Que pot haver-hi delictes?  Pot ser.  Que es puguin provar?  Això ja és més complicat.  Que hi ha molt de posat i de sobreactuació, especialment dels que dirigeixen les actuacions?  I tant que sí.  Que tot això es vol que serveixi per apaivagar els ànims independentistes?  No en tingueu cap dubte.  Que aquest capítol no serà el darrer del culebrot? I tant que no.

Res de nou, però.  I ara vindrà el desencís i el desànim i els dubtes sobre la noblesa i l'honorabilitat de la política de casa nostra.  Però com que els catalans som una mica com els seguidors del Barça i passem de l'èxtasi a la desesperança en qüestió de dies, o de minuts, res de massa greu.

Només una pregunta:  realment encara pensen que poden trobar proves a una seu escorcollada ja uns quants cops?  Francament, si en troben, potser sí que caldria condemnar algú, i no tant per corrupte, sinó per idiota.  En fi, anem passant les oracions a Sant Tornem-hi, que això té corda per dies.  O per anys.  Perquè, potser, el que menys importa és acabar fent justícia.

Publicat a: Actualitat
Sigues el primer a qui li agrada això.
miquel pubill
veritat
22 D'octubre 2015