login
Inicia sessió

register
Registra't

No cal que en facis gaire cas

Són rucs o només ho semblen?

Són realment tan rucs o només ho semblen? Aquesta és la pregunta que fa uns dies que em vaig fent, però molt especialment ahir. El motiu? un parell de coses, les darreres, que em creen autèntics dubtes.

Ahir sabíem que la UEFA, aquest organisme que multa el Barça perquè els seus seguidors duen estelades als partits, en el seu vídeo promocional de la propera jornada de Champions inclou la imatge d'una estelada gegant al Camp Nou. I jo em demano: se sancionaran ells mateixos com van fer amb el Barça? O és que realment no tenen ni idea de què és i què significa l'estelada i fins ara han actuat al dictat de ves a saber qui? Tot és possible. De moment, es veu que han fet un propòsit d'esmena i refaran el vídeo.

I uns altres que no sé si són rucs o només ho semblen són els negociadors del futur govern de la Generalitat. Molta nova política i molta història, però aquesta negociació deixa ben clar -com sempre- que una cosa són els partits i les seves dinàmiques internes i una altra de ben diferent els interessos de la societat que els ha votat. Però tant els fa. Ells a la seva, ni que sigui a costa d'engegar-ho tot a rodar pel camí. O és que algú encara confia que sense haver guanyat el plebiscit i amb un Parlament tan poc sòlid com el que estem veient aquests dies (ni vull imaginar com serà el proper Govern, que imagino que no tindran la barra de tornar-ne a dir "dels millors") anem enlloc?

Corren mals temps. Entre uns i altres anem camí del ridícul més gran que segurament haurem fet mai com a país. Un ridícul només comparable al dels alts directius de la UEFA.

Comentaris (1)13-11-2015 06:14:44

miquelpugamiquelpuga blog, 14-11-2015 11:52:06

son rucs...

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: