login
Inicia sessió

register
Registra't

No cal que en facis gaire cas

Reptes

Començar sempre fa por. Emprendre un camí que mai no has fet sempre genera incertesa i neguit, però també l'encant de la descoberta i el repte de la superació personal. Qui no ha tingut mai por de començar una relació, o una nova feina, o un nou projecte, o un viatge? Sempre és el mateix, sempre aquesta barreja excitant de por i d'il.lusió.

Ens agraden les coses noves. Ens agrada tenir nous reptes i fer-ne front. Ens manté vius; i això, al capdavall, sempre és el més important. Així, quan la vida ens ofereix la possibilitat de fer un canvi important, d'un triple mortal endavant, agafem revolada i, amb els punys tancats i els ulls ben oberts, ens hi llancem de cap i, si hem estat conscients, si ens hem preparat com cal i si sabem valorar correctament les nostres autèntiques possibilitats, ens en sortim. La satisfacció que segueix és indescriptible.

Aquests dies et toca a tu fer aquest triple mortal endavant. Una nova demostració, sense dubtes la més important fins ara, que tot el que has fet, tot el que has après, totes les hores sense dormir, totes les llàgrimes, tenien sentit i han valgut la pena. Mira el teu objectiu a la cara, respira, tensa cada múscul, pren revolada i salta amb totes les teves forces, que l'èxit, aquest cop, és a tocar i és teu. Només teu.

Comentaris (0)03-04-2016 07:27:14

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: