login
Inicia sessió

register
Registra't

No cal que en facis gaire cas

Que no rectifiqui

Ja fa dies que corre per Internet una iniciativa per demanar a Alícia Sánchez-Camacho que retiri la seva comparació dels independentistes amb ETA. Personalment, penso que millor que no la retiri.

Un dels efectes col.laterals del procés que vivim és que tothom, a poc a poc, va mostrant la seva autèntica cara. En el cas del PP, molt més enllà del seu reclamat respecte constitucional (una constitució contra la qual van votar en el seu moment, tot sigui dit) s'evidencia que per a ells tot és ETA. Tot és l'encarnació de tots els mals. Llevat, evidentment, de qui pensa com ells.

Cap novetat respecte a les posicions que ja coneixíem: el nacionalisme és ETA. Les manifestacions, kale borroka, els escarnis, més kale borroka. Qualsevol mostra de discrepància és, per definició, ETA. I Sánchez-Camacho ja no s'està de dir-ho alt i clar. Fantàstic. Tots els que no pensem com ells som ETA, o nazis (segons els vingui en gana, o segons d'on bufi el vent). Sembla que s'ha acabat allò de les males interpretacions de les declaracions i de les frases tretes de context com a excusa. S'han tret la careta i ja parlen sense miraments.

Aquesta és l'autèntic rostre d'aquesta part del mapa polític actual. No vull que la diputada popular retiri les seves paraules. No vull que amagui allò que realment pensa, perquè només així tothom podrà saber, realment, què vota i a qui ens enfrontem.

Comentaris (1)30-01-2014 14:25:43

miquelpugamiquelpuga blog, 31-01-2014 18:56:50

com saben que no els passarà res,diuen el que volen

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: