per en 29 Novembre 2013
579 Vistes

Un dels significats de la paraula "recapte", i segurament el més desconegut i menys usat és:  "valor, importància, reputació, categoria social", aplicat a les persones.

Ahir i avui, el Banc dels Aliments de Catalunya està duent a terme un nou recapte massiu d'aliments per atendre les necessitats més bàsiques de cada cop més persones, ni que només sigui un parell de mesos.  L'objectiu?  recollir 3.000 tones d'aliments en dos dies, amb la col.laboració de 20.000 voluntaris desplegats a 1.800 punts de recollida de 240 localitats catalanes i d'uns quants milions de ciutadans diposats a col.laborar.

Aquestes xifres, si no fos perquè són una resposta ciutadana a un drama terrible de molts dels nostres veïns, serien formidables.  I potser també ho són, malgrat tot, perquè demostren que tots nosaltres, individualment, ens sabem moure per ajudar a qui ho més ens necessita.

Tots plegats, cadascú en la justa mesura de les nostres possibilitats, tornarem a demostrar que, quan cal, hi som;  perquè realment som gent de recapte.  Perquè som un país de gran recapte.

Publicat a: Actualitat
miquel pubill
però els del banc d´aliment,els caldria tenir més respecte cap els voluntaris.van dir que faltaven molts voluntaris,jo feia un més que em van apuntar i dijous m´ho van recordar per telèfon i quan era al lloc on em van destinar,m´han que no calia,un voluntari,mai sobra.
30 Novembre 2013
El món del voluntariat és capítol a part. Allà també hi ha de tot, certament.
1 Desembre 2013