per en 29 Maig 2014
467 Vistes

Ja és ben veritat que abans s'enxampa un mentider que un coix.  I si el mentider és del PP, només cal deixar que passin unes eleccions.  Justament això és el que li ha passat al ministre Soria, que fa quatre dies negava el tancament de canals televisius catalans i poc menys que acusava la Generalitat d'inventar una polèmica i que ara ja no té cap mirament per confirmar que un dels multiplex de casa nostra es tancarà.

D'aquestes declaracions es dedueixen dues coses prou importants:

La primera, que el ministre mentia abans de les eleccions, amb plena consciència de les seves paraules d'aleshores i fent un exercici indigne d'engany amb finalitats electoralistes.  Així de senzill.

La segona, que ens quedarem sense uns quants canals, per ordre governativa.  Com en els vells temps.  Més mitjans en la nostra llengua que es tancaran.  La guerra total contra el català no s'atura.

Conclusió:  si volem mantenir amb un mínim de dignitat la nostra llengua, ja podem anar fugint d'aquells que fan servir la mentida com a argument de govern.

I per acabar:  algú realment es pensa que amb gent com aquesta es pot dialogar i treure'n res de positiu?  Santa innocència (o santa mentida, segons qui ho digui).

Publicat a: Actualitat
miquel pubill
molt propi d´un govern que ens té per enemics.
29 Maig 2014
Ness
marca españa
31 Maig 2014