per en 1 Setembre 2018
631 Vistes

Hi ha dies de tota mena.  Hi ha dies clars, hi ha dies plujosos, n'hi ha per oblidar, n'hi ha de tristos, però també de ben feliços i de llarguíssim;  també aquells que passen en un sospir, hi ha dies intensos, n'hi ha de monòtons i de fascinants... i també hi ha dies que ho aturen tot i que duren tota una vida.  Avui és un d'aquests dies.

A hores d'ara, i per més anys que passin, no acabo d'entendre què fa que algú vulgui, tingui la necessitat fins i tot, de comprometre's amb una altra persona per sempre, de manera lleial i desinteressada, per tal de construir, en plenitud, el seu propi projecte vital al costat d'algú altre, perquè, d'aquesta manera, sigui un projecte compartit i complet.  No sé a què es deu aquesta necessitat, però el que sí que sé és que val la pena que existeixi i que, malgrat totes les dificultats, que mai no falten, aquesta  és l'aventura més engrescadora, més sorprenent i més fascinant que puguem imaginar.

Avui, dues persones decideixen començar aquest camí compartit.  Amb tota la il·lusió de la joventut i amb tota la innocència de qui encara té tant i tant per descobrir i per construir.  Avui compartirem emocions, alegria i amor, perquè aquest compromís prou que ho val.  I més encara.

Marc i Andrea, no puc (no podem, de fet) desitjar-vos altra cosa que, com diu la cançó, a partir d'avui mateix, totes les vostres nits siguin nits de noces, i que mai no es posi la lluna de mel.  Endavant, amb convicció, amb seguretat i amb tota la il·lusió del món que, igual com avui, sempre ens tindreu al costat per veure com aneu fent realitat els vostres somnis.

Una mica de música plena d'esperança i dels millor desigs per començar el primer dia d'una nova vida.

https://www.youtube.com/watch?v=oFNsdRuq3z4

Publicat a: Actualitat
Sigues el primer a qui li agrada això.