per en 19 Gener 2014
460 Vistes

Avui és un dia qualsevol.  Un diumenge sense més història del mes de gener.  Un dia d'hivern, que segueix un altre farcit de fred, pluja, neu... és a dir, allò que fa per a aquestes dates.

Avui no celebrem cap efemèride especialment rellevant, ni està previst que passi res de massa transcendent.  Només sembla que hagi de ser un dia més d'una estació freda en un país on fins i tot la meteorologia es reparteix de manera gairebé crapiciosa i desigual.

En resum, avui és un d'aquells dies que ve de gust no fer gran cosa ni sortir gaire de casa.  I, així i tot, és el dia que tenim per davant i que viurem, amb pena o amb glòria segons cada cas, gairebé com voldrem.

Dies anònims com avui conviden a valorar l'anonimat, la intranscendència de les coses senzilles, o a intentar fer-lo especial, extraordinari, com si no hi hagués altra manera de viure que en una mena de muntanya rusa permanent.  Tot depèn de la vida de cadascú i de com l'encara.

Avui potser molts de nosaltres tenim al davant un autèntic full en blanc, pautat només per les hores.  I si provem d'escriure-hi allò que més de gust ens vingui?  Potser encara acabarà resultant una data assenyalada.

Passeu un bon diumenge qualsevol.  I si pot ser, com realment més us plagui.

Publicat a: Actualitat
Ness
un escrit encertat i lúcid, com sempre.
19 Gener 2014
miquel pubill
molt bé!!!
19 Gener 2014
Moltes gràcies,
20 Gener 2014