login
Inicia sessió

register
Registra't

No cal que en facis gaire cas

Qüestió d'actitud

L'any 1975, Jaume Sisa va publicar la seva emblemàtica cançó "Qualsevol nit pot sortir el sol", tot un cant a la cordialitat i a l'esperança, en uns anys terribles, encara que volgudament oblidats per molta gent.

Avui, molts anys després, potser és un bon moment per recuperar una determinada manera d'entendre la realitat i d'adaptar-la a allò que volem i no al contrari. Ara som en temps de vacances, un temps especial, diferent, en què els horaris, els costums i les rutines es relaxen, canvien i se'ns fan més amables. Potser és el moment de descobrir que fer vacances és més un estat d'ànim que una situació laboral. Potser és el moment de recuperar la fantasia i la il.lusió que ens han robat els anys de crisi i el pragmatisme econòmic.

Tinc la immensa sort de viure amb algú capaç de llevar-se de bon matí, d'anar a treballar, de fer tota la seva feina habitual i de pensar que, malgrat tot, fa vacances, perquè així ho vol, perquè així ho ha decidit i perquè li agrada gaudir de l'estiu, de la llum i del bon temps.

I si provem d'imitar aquesta actitud vital? I si decidim que som de vacances, o que qualsevol nit pot sortir el sol? M'hi apunto (o si més no, ho intento).

Comentaris (1)10-08-2014 07:25:40

miquelpugamiquelpuga blog, 13-08-2014 17:38:21

molt bé

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: