per en 10 Agost 2014
833 Vistes

L'any 1975, Jaume Sisa va publicar la seva emblemàtica cançó "Qualsevol nit pot sortir el sol", tot un cant a la cordialitat i a l'esperança, en uns anys terribles, encara que volgudament oblidats per molta gent.

Avui, molts anys després, potser és un bon moment per recuperar una determinada manera d'entendre la realitat i d'adaptar-la a allò que volem i no al contrari.  Ara som en temps de vacances, un temps especial, diferent, en què els horaris, els costums i les rutines es relaxen, canvien i se'ns fan més amables.  Potser és el moment de descobrir que fer vacances és més un estat d'ànim que una situació laboral.  Potser és el moment de recuperar la fantasia i la il.lusió que ens han robat els anys de crisi i el pragmatisme econòmic.

Tinc la immensa sort de viure amb algú capaç de llevar-se de bon matí, d'anar a treballar, de fer tota la seva feina habitual i de pensar que, malgrat tot, fa vacances, perquè així ho vol, perquè així ho ha decidit i perquè li agrada gaudir de l'estiu, de la llum i del bon temps.

I si provem d'imitar aquesta actitud vital?  I si decidim que som de vacances, o que qualsevol nit pot sortir el sol?  M'hi apunto (o si més no, ho intento).

Publicat a: Actualitat
Sigues el primer a qui li agrada això.
miquel pubill
molt bé
13 Agost 2014