login
Inicia sessió

register
Registra't

No cal que en facis gaire cas

Propostes realment noves

En algun lloc del llibre de l'Apocalipsi (disculpeu que no sàpiga concretar més) es diu que "he vist un cel nou i una terra nova, perquè el primer cel i la primera terra ja havien passat" (o alguna cosa si fa no fa com aquesta). Evidentment que aquest text bíblic fa referència a la vida eterna, però la idea d'abandonar allò que, vulguem o no, se'ns en va, i descobrir una nova realitat, és una gran lliçó que caldria no perdre mai de vista.

En el terreny de la política, ja comencen a fer tuf de ranci determinades maneres de fer i de pensar que, al cap dels anys, ja ens han mostrat tot el seu potencial, i que ja no donen per més. Finalment tot passa i tot s'acaba. Aleshores és quan cal encarar aquest cel nou i aquesta terra nova. Però per fer-ho calen propostes noves i maneres de pensar i d'actuar diferents. Un bon exemple, si parlem del futur immediat del nostre país, pot ser l'anomenada Via Claver , tot i que dubto molt que la puguem veure aplicada. En qualsevol cas, una bona proposta, i un gran repte a la classe política.

No parlem d'exercir la independència? Doncs això. Sempre, evidentment, que la composició del nostre Parlament ho permeti, cosa que no està tan clara, i menys si seguim insistint a moure'ns a la vella terra i seguir mirant un cel vell.

Comentaris (0)09-12-2014 06:40:20

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: