login
Inicia sessió

register
Registra't

No cal que en facis gaire cas

Profeta

Profeta: persona que, per una capacitat endevinatòria, preveu coses que s'esdevindran o simplement preveu el futur. Aquesta és una de les accepcions de la paraula, i aquest és també un dels atributs que li hem de reconèixer a Mariano Rajoy, qui ahir, a primera hora de la tarda, sense saber si el president Puigdemont havia fet la seva conferència o no, ja afirmava, sense cap pudor, que el president havia rebut el tracte que mereixia.

Gran profecia. Perquè, efectivament, Puigdemont, Junqueras i Romeva van rebre allò que havien anat a buscar i que mereixen: una sala plena, respecte i atenció. Em fa l'efecte que a Rajoy no li faran falta portes giratòries quan plegui de la política i sempre es podrà dedicar a treballar en algun d'aquests programes de mitjanit farcits de tarotistes i altres endevinaires.

Sigui com sigui, ahir, la representació del Govern, amb el president al capdavant, va poder explicar la situació a Catalunya sense intermediaris, sense distorsions, i malgrat els intents de populars i socialistes (que com ja és habitual van tornar a anar de la mà) d'evitar-ho, i malgrat les profecies apocalíptiques. Ara, caldrà veure de què va servir la conferència d'ahir. De moment, per confirmar que tothom té allò que mereix, uns atenció i reconeixement, i uns altres el ridícul més absolut.

Comentaris (0)25-01-2017 06:09:43

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: