login
Inicia sessió

register
Registra't

No cal que en facis gaire cas

Present

La vida és breu. Tan breu que mirem d'allargar les nostres experiències, evidentment les positives, amb la secreta ambició de fer-les més duradores, de manera que ocupin el màxim d'aquest temps incert de què disposem.

Així, tot el que vivim, el present si voleu, acostuma a anar precedit d'un temps més o menys llarg de preparació i d'un altre de record i de memòria. D'aquesta manera fem que allò que hem viscut, allò que ens és agradable, comenci a ser realitat abans no ho visquem i que segueixi, d'alguna manera, sent real en els nostres records. El present és massa breu, potser només un instant, i ja se'ns ha passat. I a nosaltres ens cal alguna cosa més.

I així anem fent, barrejant projectes, enyorances i realitats de manera desordenada, però sempre en un intent continuat de fer complexa i agradable la nostra existència. Avui mateix, si ens hi fixem una mica, segur que a banda del que viurem, teixirem una complexa xarxa feta d'il.lusions per allò que volem que passi i de records propers o remots que mantenen vius els moments que per qualsevol motiu van ser importants per a nosaltres.

La vida és lineal, i un dia segueix un altre, amb un ritme inexorable. Però nosaltres, la nostra ment, ja no ho és tant i ens regala passos endavant i endarrere, en aquesta mena de dansa imprevisible i meravellosa. Avui mateix, viurem intensament cada minut, recordarem el passat, i brindarem pel futur. Què més es pot demanar?

Comentaris (0)14-02-2016 06:24:48

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: