per en 26 Setembre 2014
916 Vistes

Francament, no es podia esperar altra cosa d'un ministre capaç de condecorar una Mare de Déu, de comparar l'avortament amb ETA, d'oposar-se al matrimoni homosexual perquè no garanteix la continuïtat de l'espècie, o de defensar l'entrada al Diccionario Biográfico Español, que lloa la figura de Franco i passa de puntetes per la crueltat del seu règim.  Amb aquests antecedents, potser ja heu endevinat que allò que li faltava (de moment) era recompensar l'apologia del colpisme.  Doncs ja ho tenim aquí.

El ministre Fernández Díaz acaba d'ascendir a colonel el guàrdia civil Antonio Tejero Díez, fill d'Antonio Tejero Molina -colpista condemnat-, responsable d'una paella de celebració, en una instal.lació militar, amb motiu de l'aniversari del 23 F, data de l'intent de cop d'estat del seu pare, i en companyia de coneguts torturadors franquistes.

Espanya i el seu govern són així.  Se senten amenaçats per les urnes, i amb l'obligació de reprimir-les, mentre premien l'apologia del colpisme.

Res de nou en un govern requerit reiteradament per l'ONU a investigar els crims del franquisme i que, de moment, no n'ha fet el més mínim cas.  I com volen que en facin, si són els que són?

I ens venen a donar lliçons de democràcia.  S'ha de ser cínic (o cretí).

Publicat a: Actualitat
Ness
o les dues coses...
9 D'octubre 2014