login
Inicia sessió

register
Registra't

No cal que en facis gaire cas

No cal perdre més temps

Benvolgut senyor Homs,

Pel que sembla, el Rei Felip tornar a reunir-se amb els líders parlamentaris, a veure si en segona volta aconseguix el compromís d'algun que altre per constituir govern a Espanya. Imagino que el seu grup hi estarà convocat igual com fa quatre dies, i també imagino que té la intenció d'anar-hi, a diferència de la postura dels seus companys de Govern, la gent d'ERC.

En el seu moment, recordo que van justificar el fet d'assistir a l'entrevista amb el monarca argumentant que li explicarien què passa a Catalunya. D'acord. Ara que ja ho ha pogut fer, però, hem sabut que Felip VI no es va estar de retreure els crits a favor de la república i les xiulades contra la seva persona, tot dient que no ho toleraria més. Francament, davant d'aquesta actitud directament amenaçadora contra el pensament de molts catalans i contra la seva llibertat d'expressió pacífica, crec que no hi ha res més a parlar. Es veu que per a aquest senyor, tot el que no sigui l'adhesió incondicional és recriminable. Molt propi de qui es nega a rebre la segona autoritat de Catalunya perquè considera que no és de la seva corda i no li agrada allò que vam votar.

En resum, que de cara a la futura cita amb sa majestat, li demanaria que no hi anés. No crec que el seu grup parlamentari tingui res a dir en la disputa pel poder d'aquells partits que han demostrat un nul respecte cap a la voluntat majoritària del nostre país, expressada democràticament a les urnes. Si fa no fa, el mateix respecte de què va fer gala el monarca. Amenaces, ni una, i lliçons de democràcia, tampoc. Si no poden, o no saben, pactar, que segueixin votant fins a la derrota final d'algun d'ells, que això sí que ho entenen.

Senyor Homs, per respecte al poble que representa, no acudeixi a la roda de consultes de Madrid. No hi té (no hi tenim) res a fer i no hi ha cap motiu per entomar més humiliacions i més retrets. Ja s'ho faran.

Comentaris (0)26-01-2016 06:22:56

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: