login
Inicia sessió

register
Registra't

No cal que en facis gaire cas

La pell fina

Ves per on que ara resulta que aquells que han insultat, desqualificat, mentit i titllat de nazis tothom que els ha vingut en gana, amb absoluta impunitat i en nom de no sé jo quina legalitat, ara s'esveren per un gag humorístic.

Evidentment, m'estic referint a la versió d'una coneguda escena cinematogràfica en què Hitler esbronca els seus oficials. En l'adaptació de "Polònia", Rajoy escridassa alguns dels seus ministres pel seu fracàs davant del 9N. Val a dir que les adaptacions d'aquesta mateixa escena, protagonitzada per tota mena de personatges, inclosos esportistes i polítics de tots els colors, són tot un clàssic a Internet.

En aquesta ocasió, però, ni un símbol nazi, ni un uniforme, ni cap referència més enllà de la pròpiament cinematogràfica, però el crit al cel contra els guionistes del programa. I és que aquesta gent de pell finíssima per a segons què és així: tolera qualsevol exhibició feixista, i més encara si va referida als catalans i als seus representants, començant pel president Mas, a qui hem pogut veure diverses vegades caracteritzat amb uniforme nazi, però no admet cap broma sobre ells.

Èxit rotund, un cop més, de "Polònia". Sort tenim de guionistes i de programes com aquest, que ens presenten la realitat política en clau d'humor i sense el dramatisme ni la mala bava habituals.

L'enhorabona pels responsables del gag. I si no els agrada, com diria la diputada popular Andrea Fabra: "que se jodan".

Comentaris (0)19-11-2014 06:09:06

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: