login
Inicia sessió

register
Registra't

No cal que en facis gaire cas

Pausa

De tant en tant, la millor manera de seguir avançant és aturar-se. Per molt que pugui semblar contradictori, no podem tirar endavant si no sabem fer una pausa, cada cert temps; si no som capaços d'obrir un parèntesi en l'activitat quotidiana i oblidar, per una estona, aquesta cursa per etapes que és la vida, constantment farcida de petits o grans objectius que cal anar assolint o abandonant, per no perdre el ritme i per continuar amb il·lusió.

De vegades és fonamental donar-nos un respir, retrobar paisatges, sensacions, prendre aire i revolada, i sentir, al capdavall, com els músculs es relaxen, com la respiració s'encalma i com el cor tornar a bategar a ritme pausat i constant. Aleshores reprenem la marxa, i tot es fa més fàcil i més agradable.

Cap de setmana d'agost, una combinació perfecta per aturar-se, per oblidar-ho tot unes hores, si més no, amb la certesa que vindrà dilluns, i amb ell l'activitat intensa, frenètica i gairebé contra-rellotge, però amb la seguretat que hi farem front amb l'alè renovat i amb l'energia i les ganes intactes.

Comentaris (0)19-08-2018 06:48:20

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: