login
Inicia sessió

register
Registra't

No cal que en facis gaire cas

Passem comptes?

El cas Bárcenas va camí de ser el buc insígnia de l'esfondrament definitiu d'un determinat sistema de partits i d'alguna que altra generació de personatges que han fet caixa amb la política. I de quina manera.

Ara, s'han filtrat els suposats comptes del PP. Uns comptes corresponents a uns quants anys més que els que afirmen conservar, a demanda del jutge. Però bé, ja se sap que allò que tu suposadament no guardes, algú, especialment si mai s'ha digitalitzat, ho pot tenir ben protegit, amb pany i forrellat.

I és que això de l'enriquiment a costa de la política no és nou, ni exclusiu dels populars. L'únic problema és arribar a provar-ho davant un jutge i trobar un jutge capaç de dictar determinades sentències. Potser ara som una mica més a prop de condemnar determinats personatges, tant populars com socialistes, o com il.lustres membres de la societat benpensant catalana, perquè no oblidem que aquí tenim un tal Millet que calla molt més del que diu i que, de moment, està en un discretíssim segon pla informatiu.

Posats a demanar estructures d'estat, que tal un sistema de partits i una renovació de noms (i de cognoms) que ajudi a dignificar l'exercici de la política, si més no a casa nostra? Els Bárcenas, els ERE andalusos i tot plegat, ja s'ho faran. Al cap i a la fi, ja diu la dita que cada terra fa sa guerra, i la nostra té música de fons i tot.

Comentaris (1)09-07-2013 06:39:16

miquelpubillgarcia, 09-07-2013 19:33:57

totalment d´acord

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: