login
Inicia sessió

register
Registra't

No cal que en facis gaire cas

Parlem de rendibilitat

No tinc cap dubte que la crisi econòmica, entre altres desgràcies, està servint per donar arguments, purament demagògics, val a dir-ho, per dur a terme actuacions més que difícils de justificar en un sistema democràtic, i que atempten contra el sentit bàsic d'allò que entenem com a serveis públics.

La Generalitat Valenciana tancarà els mitjans de comunicació públics perquè es veu que suposen una despesa innecessària. D'acord, acceptem que es pot tancar tot allò que no és rendible per si mateix. Tot sigui per reduir el dèficit de les administracions púbiques. Aleshores, per què no tanquem també totes les escoles i tots els hospitals, que tampoc no són rendibles? Bé, de fet, aquests ja estan en avançada fase de privatització. O per què no medim amb la mateixa vara l'exèrcit o les aportacions a l'església, que tampoc no són rendibles i ens costen una barbaritat cada any? O millor encara: és rendible el Senat? i el Congrès? i qualsevol ajuntament? Tots necessiten per funcionar del capital públic, no? Suprimir les institucions democràtiques seria un gran estalvi.

No ens deixem enganyar. Si es tanca Radio Televisió Valenciana és per motius purament ideològics i, segurament, per deixar més espai a altres mitjans afins amb greus problemes econòmics (mitjans privats, evidentment), com ara Intereconomia i similars. I això sense perdre de vista que qualsevol afebliment (desmantellament) de l'estructura autonòmica és, des de fa dies, prioritària, perquè així es rearmen tots aquells que volen intervenir el nostre autogovern. No perdem de vista aquest objectiu.

És paradoxal que un país que rescata bancs privats amb ingents quantitats de diner públic condemni mitjans de comunicació públics. Més evidents els interessos d'aquests governs, impossible.

Comentaris (1)07-11-2013 06:34:02

miquelpugamiquelpuga blog, 07-11-2013 19:30:37

aquesta gent,ja en té prou amb intereconomìa i canal 13 tv.

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: