login
Inicia sessió

register
Registra't

No cal que en facis gaire cas

Pareu màquines

Pareu màquines. Que descansin els polítics, els economistes, els executors hipotecaris, fins i tot -si pot ser-, que ahir va començar el mundial de futbol.

Un calendari pervers s'ha posat en marxa. Les coses importants s'han enllestit, per tal que les persones importants puguin enganxar-se uns quants dies a la tele. Només ens queda la cosa aquesta del relleu monàrquic. Mala sort per a alguns, que s'hi hauran de dedicar una mica a la feina habitual. Per cert, un relleu que segueix sense acabar d'alçar el vol, perquè coincidir amb el mundial...

Resulta fantàstic comprovar com una colla de joves corrent rere una pilota poden aturar el nostre ritme vital i alterar-lo de la manera que ho fan. Però la vida és així i com va dir aquell "futbol és futbol".

Ja arribarà l'estiu, i el final de l'estiu, i aleshores viurem, ben segur, setmanes d'informacions, contrainformacions, mitges veritats i mentides vergonyants, perquè quan la calor comenci a afluixar tindrem un 11 de setembre i un 9 de novembre que sí que seran transcendents.

Mentrestant, a veure què passa al Brasil. Que això és el que realment importa. O no?

Comentaris (2)13-06-2014 06:26:52

miquelpugamiquelpuga blog, 13-06-2014 17:44:24

ben cert

serra_catalana73serra_catalana73 blog, 13-06-2014 18:14:36

a mi el futbol m'importa un rave.
Mentre no guanyi españa...

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: