per en 13 Juny 2014
873 Vistes

Pareu màquines.  Que descansin els polítics, els economistes, els executors hipotecaris, fins i tot -si pot ser-, que ahir va començar el mundial de futbol.

Un calendari pervers s'ha posat en marxa.  Les coses importants s'han enllestit, per tal que les persones importants puguin enganxar-se uns quants dies a la tele.  Només ens queda la cosa aquesta del relleu monàrquic.  Mala sort per a alguns, que s'hi hauran de dedicar una mica a la feina habitual.  Per cert, un relleu que segueix sense acabar d'alçar el vol, perquè coincidir amb el mundial...

Resulta fantàstic comprovar com una colla de joves corrent rere una pilota poden aturar el nostre ritme vital i alterar-lo de la manera que ho fan.  Però la vida és així i com va dir aquell "futbol és futbol".

Ja arribarà l'estiu, i el final de l'estiu, i aleshores viurem, ben segur, setmanes d'informacions, contrainformacions, mitges veritats i mentides vergonyants, perquè quan la calor comenci a afluixar tindrem un 11 de setembre i un 9 de novembre que sí que seran transcendents.

Mentrestant, a veure què passa al Brasil.  Que això és el que realment importa.  O no?

Publicat a: Actualitat
Sigues el primer a qui li agrada això.
miquel pubill
ben cert
13 Juny 2014
Ness
a mi el futbol m'importa un rave. Mentre no guanyi españa...
13 Juny 2014