per en 30 d'Abril 2014
951 Vistes

Acceptem que Espanya és un país normal, amb un govern normal, amb unes institucions normals, amb uns comportaments normals i amb unes manifestacions de lleialtat normals.

Un com admès tot això, puc assegurar sense cap por a equivocar-me, que Catalunya no és un país normal.  Fem la prova?  Imaginem que a algú del Govern de la Generalitat se li acudís una iniciativa com la del Ministeri de Defensa d'Espanya i convoqués una jura de bandera civil, oberta a la gent que vulgui expressar així el seu compromís de defensar la pàtria fins a la mort (imagino), com fan els militars.

Si això arribés a passar, el més suau que ens sentiríem és que som una colla de nazis fanàtics.  I potser tindrien raó, aquestes veus.  Però per sort, en aquesta ocasió, tampoc som un país normal.   I si ha de ser en aquestes condicions, francament, ni ganes.

Publicat a: Actualitat
Ness
sense estat, no som normals. Encara és vigent l'article de salvador cardús, dos nacionalisme, dos estats, una cosa així. Ve a dir una cosa molt semblant a la teva reflexió
1 Maig 2014