login
Inicia sessió

register
Registra't

No cal que en facis gaire cas

No som un país normal

Acceptem que Espanya és un país normal, amb un govern normal, amb unes institucions normals, amb uns comportaments normals i amb unes manifestacions de lleialtat normals.

Un com admès tot això, puc assegurar sense cap por a equivocar-me, que Catalunya no és un país normal. Fem la prova? Imaginem que a algú del Govern de la Generalitat se li acudís una iniciativa com la del Ministeri de Defensa d'Espanya i convoqués una jura de bandera civil, oberta a la gent que vulgui expressar així el seu compromís de defensar la pàtria fins a la mort (imagino), com fan els militars.

Si això arribés a passar, el més suau que ens sentiríem és que som una colla de nazis fanàtics. I potser tindrien raó, aquestes veus. Però per sort, en aquesta ocasió, tampoc som un país normal. I si ha de ser en aquestes condicions, francament, ni ganes.

Comentaris (1)30-04-2014 06:27:43

serra_catalana73serra_catalana73 blog, 01-05-2014 14:15:17

sense estat, no som normals. Encara és vigent l'article de salvador cardús, dos nacionalisme, dos estats, una cosa així. Ve a dir una cosa molt semblant a la teva reflexió

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: